duminică, 12 mai 2013

Cinefilia de duminica*

Fara sa o lungim prea mult, astazi avem numai filme super :) ! Toate merita vazute, deci iata, pe scurt, despre ce este vorba :

The curious case of Benjamin Button ( 2008 ) - 5*****



Actori : Brad Pitt, Cate Blanchett, Julia Ormond
Gen : Drama

"M-am nascut in conditii neobisnuite" - Cam asa incepe filmul nostru. Si este despre un om care se naste pe la vreo 80 de ani si care, in loc sa imbatraneasca, intinereste. 

"Este o poveste despre doi oameni care îşi duc dorul şi despre faptul că, până la urmă, cu toţii avem în viaţă un traseu individual. Dacă te afli în locul potrivit, la momentul potrivit, poţi întâlni pe cineva cu care să ai o legătură puternică, în timp ce, dacă nu te sincronizezi, poţi să sfârşeşti izolat" - Cate Blanchett
O istorisire extraordinara despre determinare si sacrificiu.Primul si totodata singurul cuvant la care ma pot gandi atunci cand incerc sa gasesc adjective pentru a caracteriza indeajuns de bine atmosfera filmului este "magic", "desavarsit". Cred ca filmul ar trebui sa ne dea de gandit. E un film psihologic ce ne face sa ne gandim de 2 ori inainte sa spunem ca vrem sa intinerim. Doar uitati-va la film si veti intelege. 


The Pacifier ( 2005 ) - 4****


Actori : Vin Diesel, Brittany Snow, Lauren Graham, Max Thieriot
Gen : Comedie, Actiune

Sintagma "Bona de la Fortele Speciale" cred ca spune tot ce trebuie spus. Un film plin de umor si situatii neprevazute. Nici nu pot explica prea bine ce se petrece in film, pentru ca actiunea este foarte complexa si asta ar insemna sa fiu nevoita sa dau toate detaliile, deci as strica tot farmecul :)


Twilight Saga : Breaking Dawn 2 ( 2012 ) - 4****


Actori : Robert Pattinson, Taylor Lautner, Kristen Stewart
Gen : Drama, SF, Actiune

Final cat se poate de epic. "După ce Edward o transformă pe Bella în vampir pentru a-i salva viața după ce o naște pe Renesmee, tânăra este fascinată să-și descopere noile puteri. La scurt timp însă, cei din clanul Volturi află de nașterea lui Renesmee și sunt convinși că familia Cullen a creat un copil nemuritor, lucru interzis de legea vampirilor" ( cinemarx)

3 comentarii:

  1. Numai filme superbe :* Mai ales "Bona de la fortele speciale" ! Am ras o gramada la el :D Good job, Irinuca !

    RăspundețiȘtergere
  2. Twilight e misto de vazut la cinema. Dar, de fapt.. toate sunt faine. Apropo, cand ne mai scrii ? :o3

    RăspundețiȘtergere
  3. "The curious case of Benjamin Button" e o poveste cu adevarat tragica. Am plans o groaza la el. Merita vazut, pentru ca ne invata sa ne apreciem viata exact asa cum este ea.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza ! Scrie ce simti !